ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Kardeşler Ortaokulu

10 KASIMDA ATAMIZI SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Ock

81 İlde 100 Deneyap Teknoloji Atölyesi kurulmasına yönelik olarak, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı arasında önemli bir işbirliği tesis edilmiş olup, Türkiye’de gençlerin, özellikle teknoloji alanında gelişimlerine katkı sağlayan bu dört önemli kurumun katkıları ile Deneyap Türkiye hayata geçirilecektir.

4., 5., 8., 9. Sınıf öğrencileri ile lise hazırlık öğrencileri; Adana, Ankara, Edirne, Eskişehir, Antalya, Konya, Erzurum, Trabzon, Manisa, İzmir, Muğla, Hakkari illerinde Mayıs 2019 itibariye eğitimlere başlayacaklardır.

Sınava yalnızca sınav merkezi olarak belirlenen illerde öğrenim gören 4. sınıf,  5. Sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9.sınıf öğrencileri başvuru yapabileceklerdir, öğrenciler sınav başvurularını Anadolu Üniversitesi´nin "Sınav Hizmetleri" web sitesi (http://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr) üzerinden, sınav takviminde belirtilen süre içinde yapacaklar ve sınav  merkezlerini  seçebileceklerdir.